CREATIVITATE ȘI INOVAŢIE

Povestea noastră

Publispace este o companie care activează pe acest domeniu din anul 2007. Încă de la înființare, criteriile principale avute în vedere au fost inovația, securitatea și calitatea premium a serviciilor oferite. Ne mândrim cu integritatea, etica și rezultatele personalului nostru. De-a lungul anilor, echipa Publispace a reușit să îmbine cerințele clienților cu ideile de design și posibilitățile tehnologice pentru a obține rezultate de top.

 

Filosofia

Criteriile după care ne ghidăm mereu sunt cele pe care credem că orice companie le are în vedere atunci când optează pentru branding-ul online: un site ușor de găsit, elegant, modern și stilat, bine securizat, care se încarcă repede, ușor de utilizat și accesibil chiar și de pe un device mobil.

 

Misiunea

Întregul proces de livrare al produselor și serviciilor noastre a fost gândit în așa fel încât să putem oferi tot ce are nevoie o companie, chiar dacă aceasta este doar un start-up. Ne-am asigurat, astfel, că o colaborare cu noi înseamnă o experiență plăcută, ușor de gestionat, cât se poate de rapidă și lipsită de probleme. Am oferit mereu clienților noștri exact nivelul de control dorit asupra conținutului produselor comandate, la un preț accesibil și decent. Nu în ultimul rând am înțeles că este atât în interesul nostru cât și în avantajul clienților noștri ca o relație benefică să dăinuiască în timp. De aceea echipa noastră se află la dispoziția clienților noștri cu expertiză ulterioară predării proiectelor, administrare și alte servicii.

Echipa

Cornel Voica

Cornel Voica

CEO / Director de Marketing
Balan Costel

Balan Costel

DIRECTOR DE DESIGN
Ilcus Doru

Ilcus Doru

HR MANAGER
Mâțu' Vesel

Mâțu' Vesel

Amenajări InterioareHaide să discutăm

despre proiectul tău

Te vom ajuta să îți atingi obiectivele și să îți crești afacerea.

FĂ O CERERE

Publispace.ro